Probeer het ook!

Gezichts-behandelingen

Kom voor een heerlijke gezichtsbehandeling naar onze salon. Huidverbetering met prachtige resultaten middels ontspannende technieken, geuren van etherische oliën en verwarmende kruiden. Laat de spanning achter, ervaar en beleef de rust in uzelf.

 

De prijzen:

Bashya Chou Basis  € 43,00
Deze behandeling is een korte reiniging, dieptereiniging, comedonen en milia verwijderen, massage, masker, en de behandeling wordt afgemaakt met een dag- of nachtcreme.
Chou Relax € 46,50
Deze behandeling begint met een hoofdhuid-haarmassage waarbij spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur,massagetechnieken en Hinata. De refl­ex zonemassage van de oren helpt mee aan een totaal balans van het lichaam. Vervolgens wordt uw gezicht gereinigd met reinigingsmelk, waaraan kruiden zijn toegevoegd, afgestemd op uw huidtype. Er volgt een peeling met polijstdonsjes. Het zachte regenererend masker wordt in gemasseerd met edelstenen. De behandeling wordt afgemaakt met een dag-of nachtcreme.
Gezichts-re­flexologie € 58,50
Een gezichtsbehandeling die begint met het reinigen van gezicht en decolleté ,peeling met zachte polijstdonsjes , gezichts-refl­exologiemassage met edelstenen (de re­flexzones van het gezicht corresponderen met de organen van het lichaam) een heerlijk vierelementenmasker , en de behandeling eindigt met een dag- of nachtcreme.  

Rozenkwartsritueel

Liefdevolle onderdompeling in ontspanning, warmte en geuren. Laat je verrassen door het effect van een hoofdhuid en haarmassage,waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata. Langzaam glijdt de spanning weg en bevindt je je in een welbehagen. De warme rozenkwarts en Anahata omhullen je met liefde en warmte.

€ 58,50

 

 

Maak snel een afspraak voor een heerlijke behandeling!

Even rustig de tijd nemen voor u zelf en even geen stress...